Blog
Sitemizin bilgilendirme amaçlı sayfasıdır.

PanelMaks Hakkında

Smm Panel PanelMaks.com

Türkiye'nin en güvenilir ve stabil sosyal medya paneli - Sosyal Medya Bayilik Paneli

PanelMaks 7 Gün 24 Saat İnstagram, Facebook, Twitter, Youtube, TikTok ve diğer tüm sosyal medya platformları için şifrenizi paylaşmadan takipçi, beğeni, izlenme ve yorum sipariş verebileceğiniz, tam otomatik sosyal medya bayilik paneli'dir. Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorsanız ve etkileşiminizin düşük olduğunu düşünüyorsanız PanelMaks ile ihtiyacınız olan tüm kaliteli servisleri uygun fiyata alabilirsiniz. PanelMaks hem şahsi hemde ticari sosyal medya hesaplarınız için uygundur.

PanelMaks hizmetleri sosyal medya hesaplarınıza adeta doping etkisi yaratarak sizleri sosyal medyanın yıldızı olma yolunda yukarılara taşıyacaktır. Sunmuş olduğumuz servisler gayet uygun fiyatlı, kaliteli ve hızlı olmakla birlikte maksimum kapasitede sizlere hizmet sunmaktayız.

Hesabınıza 7 Gün 24 saat, sayfamız üzerinden Kredi Kartı /Banka Kartı ile ve Havale/EFT yoluyla online bakiye yükleyebilir ve tüm servislerimizden anında yararlanabiliriniz. Sistem üzerinden oluşturağınız siparişleriniz otomatik olarak başlar ve çok kısa bir süre içerisinde tamamlanır. PanelMaks sunduğu servislerin hiçbirinde sosyal medya hesabınızın şifresini kesinlikle sizden istemez.

Bizlere her türlü soru ve önerileriniz için Destek bölümümüzden talep açarak ulaşabilirsiniz. Destek ekibimiz gelen talep sırasına göre size en kısa sürede geri dönüş yapacaklardır. 

Ayrıca [email protected] adresindende ulaşmanız mümkün.

PanelMaks.com

TEKNOFİS BİLGİ İŞLEM İLETİŞİM VE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş

Adres: NİSBETİYE MAH. GAZİ GÜÇNAR SK. UYGUR IŞ MERKEZI NO: 4 İÇ KAPI NO: 2 BEŞİKTAŞ/İSTANBUL

Vergi Dairesi: BEŞİKTAŞ

Vergi No: 8360460747

TEKNOFİS BİLGİ İŞLEM İLETİŞİM VE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş
[email protected]

Blog   |   İletişim